Over Firstlook BattleCon

Op Firstlook BattleCon kun je meedoen aan honderden korte game-toernooien in 17 verschillende games en €50.000,- aan prijzen winnen. Een compleet toernooi duurt nooit langer dan 30 minuten en bestaat uit een kwart finale, halve finale en een finale. Als je dus 3 wedstrijden wint, krijg je meteen jouw prijs in handen. Zeker een derde van de bezoekers gaat met een prijs naar huis! Bovendien kun je meteen weer meedoen aan een volgend toernooi in dezelfde of een andere game. Je hoeft je dus niet vooraf in te schrijven, je kunt gewoon naar jouw favoriete game gaan en meedoen.

Er bestaat geen maximum aan het aantal keren dat je mee kunt doen aan een toernooi, maar als je 2x een zelfde toernooi hebt gewonnen kun je die prijs niet meer winnen. Zo heeft iedereen kans op die toffe prijzen!

Er zijn toernooien in tientallen games te spelen op BattleCon. Zie de BattleGrounds pagina voor een overzicht.

Naast de toernooien heeft Firstlook BattleCon nog veel meer te bieden:

  • Een groot podium waar de hele dag pro-matches, publieks-challenges, demonstraties en meet & greets met pro-gamers te zien en te beleven zijn.
  • Een Market Place vol shops
  • Workshops met tips & tricks van pro-gamers over games en hardware.
  • Battle tegen pro-gamer’s, YouTubers, Gamekings en andere ‘bekende’ gamers.

Firstlook BattleCon is het nieuwe evenement van de organisatie achter het grootste games-evenement van de Benelux: Firstlook Festival.