Counter-Strike, League of Legends en meer op BattleCon!

Nadat we vorige week het tipje van de sluier mochten oplichten en de eerste Battlegrounds van Firstlook BattleCon hebben onthuld, mogen we deze week alle nog niet genoemde aanwezige games aankondigen! Er zullen in totaal zeventien games op twintig Battlegrounds speelbaar zijn, waar spelers in het weekend van 7 en 8 mei voor meer dan €50.000,- aan prijzen kunnen winnen in Rotterdam Ahoy. En ja, je hoort het goed, vandaag en morgen krijg je eindelijk te horen of jouw favoriete game er tussen zit!

Vandaag kondigen we aan dat spelers op FirstlookBattleCon de mogelijkheid krijgen om het tegen elkaar op te nemen in League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive en Rocket League. Daarnaast komen fans van het fighting-genre ook goed aan hun trekken op de Mortal Kombat X en Street Fighter V Battlegrounds. Welke prijzen er precies bij de verschillende games te winnen zijn, maken we snel bekend!

Heb jij ook zin om één van deze games tegen elkaar te spelen en vette prijzen te winnen? Koop dan hier je kaartje en houd, naast onze website, de Twitter– en Facebook-kanalen van FirstlookBattleCon goed in de gaten!