De eerste vier Battlegrounds zijn officieel bekend

De eerste vier Battlegrounds van Firstlook BattleCon zijn officieel bekend! Tijdens het evenement zullen bezoekers de mogelijkheid hebben om op iedere Battleground tijdens korte toernooien een groot aantal prijzen te winnen.

De eerste twee Battlegrounds zullen helemaal in het teken van Nintendo staan. Spelers krijgen op deze Battlegrounds namelijk de kans om in Mario Kart 8 en Super Smash Bros. for Wii U de competitie met elkaar aan te gaan. Een toernooitje Mario Kart of Super Smash zal ongeveer 30 minuten duren en per Battleground op zeven Wii U’s afgewerkt worden. Het toernooi begint op vier Wii U’s met vier spelers per console, in totaal zestien spelers dus. Hiervan gaan de beste acht spelers na ronde 1 door naar ronde 2. Deze acht spelers zullen op de vijfde en zesde aanwezige Wii U spelen, met opnieuw vier spelers per console. Na ongeveer tien minuten zullen de vier beste spelers van ronde 2 doorgaan naar ronde 3 en op de zevende Wii U van de Battleground de finale spelen. De winnaar  van dit toernooi krijgt natuurlijk direct een prijs. In de tussentijd begint er op de eerste vier Wii U’s na ronde 1 een nieuw toernooi, zodat alle zeven consoles constant bezet zijn. Win je drie potjes, dan heb je dus meteen een prijs in de pocket. De prijzen van de Mario Kart 8-toernooien kondigen we binnenkort aan, terwijl we wel al mogen zeggen dat we voor het gehele Firstlook BattleCon weekend meer dan 100 amiibo gaan weggeven! Iedere Super Smash Bros. for Wii U winnaar krijgt er hier eentje van mee naar huis.

De derde Battleground is geclaimd door niemand minder dan Activision! De Call of Duty-uitgever wil er erachter komen wie de beste Call of Duty: Black Ops III-spelers op Firstlook BattleCon zijn. Ben jij er klaar voor om de competitie met andere Black Ops III-spelers aan te gaan en wil je kans maken epische prijzen? Dan moet je zeker aan één van de vele toernooien van deze first-person shooter deelnemen. De setup van de toernooien en de prijzen van de Call of Duty: Black Ops III Battleground zullen we snel bekendmaken.

Hearthstone-spelers zullen de kans krijgen het in de Battleground van Blizzard Entertainment tegen elkaar op te nemen! Tijdens veel competities gedurende het hele weekend zal duidelijk worden wie met zijn deck de meeste indruk kan maken en zijn tegenstanders kan verslaan. Ook van Hearthstone: Heroes of Warcraft zullen we binnenkort de toernooistructuur en de prijzen onthullen.

Volgende week gaan we meer Battlegrounds bekendmaken voor Firstlook BattleCon, dus hou de site en onze Facebook en Twitter-kanalen strak in de gaten!